Agilní přístup v projektovém řízení - Bosák, Martin; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se věnuje agilním přístupům v projektovém řízení. Cílem práce je představení agilních principů a používaných agilních metodik v oblasti vývoje software a určení dopadu do oblasti projektového řízení. Je představena historie oblasti, tradiční a agilní metodiky vývoje software. Agilní metodiky jsou pak porovnány a vyzdviženy jejich společné rysy. Závěrem práce srovnává agilní přístup s jednotlivými znalostními oblastmi a procesními skupinami projektového řízení
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; projektový management; programy a projekty; software; bakalářské práce; project management; programs and projects; software; bachelor's theses