Elektronické bankovnictví v České republice - Jurečka, Stanislav; Kollár, Miroslav; Chytilová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tématem této bakalářské práce je elektronické bankovnictví v České republice. Jsou zde přehledným způsobem rozebírány všechny aspekty, které se s tímto tématem spojují. Vysvětluji zde použitou terminologii a pojmy. Poté jsou představeny základní produkty, používané v této oblasti. Ukazuji zde historii a vývoj elektronického bankovnictví ve světě a také v ČR. Dále je v této práci prezentována strana nabídky, to jsou banky, které na trh uvádějí konkrétní produkty. Jsou ukázány rozdíly mezi elektronickou bankou a „normální bankou. Rovněž analyzuji uživatele a zákazníky elektronického bankovnictví. V poslední části této bakalářské práce se věnuji celému trhu, objasňuji konkurenci v tomto segmentu trhu a také pravidla regulace ze strany státu v této oblasti. Závěrem přehledným a názorným způsobem shrnuji celou popsanou problematiku elektronického bankovnictví v ČR
Vedoucí práce: Miroslav Kollár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses