Řešení úlohy obchodní cestujícího genetickým algoritmem. - Krýcha, Josef (2007)
Práce se zabývá návrhem genetického algoritmu schopného řešit úlohu obchodního cestujícího. Popisuje navržený algoritmus a hodnotí jeho funkci a vhodnost jeho použití pro danou úlohu