Řešení úlohy obchodní cestujícího genetickým algoritmem. - Krýcha, Josef; Tichý, Vladimír, 1953-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce se zabývá návrhem genetického algoritmu schopného řešit úlohu obchodního cestujícího. Popisuje navržený algoritmus a hodnotí jeho funkci a vhodnost jeho použití pro danou úlohu
Vedoucí práce: Vladimír Tichý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses