Finanční analýza podniku Remoska s.r.o. - Mach, Jan (2008)
Práce provádí finanční analýzu na podnik Remoska s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a aplikační část. Teoretická část popisuje postupy finanční anýlyzy použité v aplikační části. V této praktické části byly využity absolutní ukazatele, poměrové ukazatele, čistý pracovní kapitál, ukazatele predikce finanční tísně, EVA, srovnání s odvětvím