Finanční analýza podniku Remoska s.r.o. - Mach, Jan; Lodr, Jakub; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce provádí finanční analýzu na podnik Remoska s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a aplikační část. Teoretická část popisuje postupy finanční anýlyzy použité v aplikační části. V této praktické části byly využity absolutní ukazatele, poměrové ukazatele, čistý pracovní kapitál, ukazatele predikce finanční tísně, EVA, srovnání s odvětvím
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses