Implementace účetního systému do firmy STAR GROUP D.S.H.S. Ltd. - Burianová, Jana (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá implementací účetního informačního systému do společnosti STAR GROUP D.S.H.S. Ltd. Cílem práce je detailní popis implementace účetního systému Helios Orange. Na základě analýzy bude vyhodnocen stav firemních procesů před implementací a návrh nových informačních procesů