Implementace účetního systému do firmy STAR GROUP D.S.H.S. Ltd. - Burianová, Jana; Kučerová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá implementací účetního informačního systému do společnosti STAR GROUP D.S.H.S. Ltd. Cílem práce je detailní popis implementace účetního systému Helios Orange. Na základě analýzy bude vyhodnocen stav firemních procesů před implementací a návrh nových informačních procesů
Vedoucí práce: Helena Kučerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses