Analýza vybraných aplikací pro obchodování na finančních trzích - Vedral, Jakub; Gála, Libor, 1965-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá porovnání vybraných aplikací využívaných pro obchodování na finančních trzích z hlediska použitelnosti. Práce nejprve představuje základní fungování obchodů a propojení obchodování s informatikou. Dále práce popisuje metodiku vytvořenou za účelem hodnocení s ohledem na běžně používané postupy při hodnocení použitelnosti a na rozšířené definice použitelnosti. Následně je v práci provedena analýza programů s pomocí dobrovolníků
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; software; trhy; bakalářské práce; software; markets; bachelor's theses