Analýza monokauzálních teorií o predikci měnového kurzu - Kočí, Tomáš; Pígl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce ověřuje schopnost teorie parity kupní síly a teorie parity úrokové míry predikovat vývoj měnového kurzu. Vychází ze vztahu české koruny a eura a české koruny a amerického dolaru v letech 1999-2006
Vedoucí práce: Jan Pígl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses