Virtualizace v Linuxu - Váša, Lukáš; Vronková, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce obecně shrnuje výhody použití virtualizace a popisuje jednotlivé principy a technologie používané pro virtualizaci. Virtualizace je demonstrována na dvou v dnešní době nejpoužívanějších produktech v Linuxu, Xen a VMware. Jednotlivé produkty jsou popsány z hlediska architektury a nabízených funkcí a jsou v nich provedeny ukázkové instalace a výkonnostní testy
Vedoucí práce: Lada Vronková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses