Dílo Dr. Aloise Rašína a jeho odkaz pro současnou podobu měnové politiky - Kobzová, Tereza; Korbel, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce popisuje život Dr. Aloise Rašína, přípravy a průběh jím uskutečněné měnové reformy po vzniku Československé republiky a následné provádění deflační politiky. Dále nastiňuje možné inspirace tehdejšími principy pro dnešní generace
Vedoucí práce: Jiří Korbel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses