Návrh odvozování klíčových slov v redakčním systému - Klusák, Marek (2008)
Tato práce se zabývá problematikou odvození klíčových slov kompletního dokumentu a návrhem aplikace pro její uplatnění v rámci redakčního systému. V první části popisuje význam klíčových slov v internetovém prostředí a poté různé způsoby analýzy společně s jejich klady a zápory. V další kapitole jsou představeny prostředky pro tvorbu obsahu a jejich krátké srovnání s vymezením oblasti, které se bude práce věnovat. V poslední části práce se nachází podrobný popis návrhu a principů aplikace společně s diagramy procesů a ukázkami vzorových funkcí a algoritmů