Návrh odvozování klíčových slov v redakčním systému - Klusák, Marek; Gála, Libor, 1965-; Kafka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato práce se zabývá problematikou odvození klíčových slov kompletního dokumentu a návrhem aplikace pro její uplatnění v rámci redakčního systému. V první části popisuje význam klíčových slov v internetovém prostředí a poté různé způsoby analýzy společně s jejich klady a zápory. V další kapitole jsou představeny prostředky pro tvorbu obsahu a jejich krátké srovnání s vymezením oblasti, které se bude práce věnovat. V poslední části práce se nachází podrobný popis návrhu a principů aplikace společně s diagramy procesů a ukázkami vzorových funkcí a algoritmů
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; klíčová slova; bakalářské práce; key words; bachelor's theses