Finanční analýza podniku ABRA Software a.s. jako nástroj rozhodování managementu - Narwa, Petr (2008)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat finanční analýzu zvolené akciové společnosti ABRA Software z pohledu jejího managementu. Měla by to být taková pomocná ruka pro rozhodování. Budeme se zabývat obdobím v letech 2002-2006, ve kterém se pokusím provést rozbor všech zmíněných ukazatelů a tím pádem zhodnocení podniku v tomto období