Finanční analýza podniku ABRA Software a.s. jako nástroj rozhodování managementu - Narwa, Petr; Boukal, Petr, 1962-2022; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat finanční analýzu zvolené akciové společnosti ABRA Software z pohledu jejího managementu. Měla by to být taková pomocná ruka pro rozhodování. Budeme se zabývat obdobím v letech 2002-2006, ve kterém se pokusím provést rozbor všech zmíněných ukazatelů a tím pádem zhodnocení podniku v tomto období
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses