Realizace přechodu počítačové sítě na ZŠ Praha 9 - Kbely od projketu INDOŠ pod vlastní správu - Kocman, Martin (2008)
Úlohou této práce je popis přechodu počítačové sítě na Základní škole Praha 9 - Kbely od projektu Internet do škol pod vlastní správu. Tato škola získala roku 2002 v rámci daného projektu plně vybavenou počítačovou učebnu včetně nově vytvořené infrastruktury. Správa té sítě byla svěřena generálnímu dodavateli. Roku 2007 se škola rozhodla ustoupit od projektu a převzít pod vlastní správu školní síť. Veškeré činnosti s tím související byly rozděleny do několika fází, které počínaly rozhodovacími procesy o budoucích funkcionalitách sítě, pokračovaly výběrem vhodného softwarového vybavení vč. licenčních programů a končily vlastní reinstalací sítě