Návrh bezdrátové sítě na kolejích VŠE - Kališ, Martin (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem síťové infrastruktury. Cílem práce je zpracování detailního návrhu pro vybudování bezdrátové sítě na kolejích Vysoké školy ekonomické. Práce se skládá ze čtyř částí. V první části jsou vysvětleny základní pojmy a technologie, které se používají při nasazení bezdrátové sítě do provozu. Jejich znalost je nutná pro porozumění dalším částem práce. Druhá část se zabývá návrhem síťové infrastruktury. Část třetí představuje případovou studii implementace bezdrátové sítě na půdě Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Ve čtvrté části je vytvořeno několik možností řešení bezdrátové sítě pro koleje Vysoké školy ekonomické v Praze