Návrh bezdrátové sítě na kolejích VŠE - Kališ, Martin; Pavlíček, Luboš; Petera, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem síťové infrastruktury. Cílem práce je zpracování detailního návrhu pro vybudování bezdrátové sítě na kolejích Vysoké školy ekonomické. Práce se skládá ze čtyř částí. V první části jsou vysvětleny základní pojmy a technologie, které se používají při nasazení bezdrátové sítě do provozu. Jejich znalost je nutná pro porozumění dalším částem práce. Druhá část se zabývá návrhem síťové infrastruktury. Část třetí představuje případovou studii implementace bezdrátové sítě na půdě Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Ve čtvrté části je vytvořeno několik možností řešení bezdrátové sítě pro koleje Vysoké školy ekonomické v Praze
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses