Nástroje kontroly efektivnosti a kvality sociálních služeb poskytovaných nestátními neziskovými organizacemi - Pospíšilíková, Dana; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá nástroji, kterými je možné kontrolovat využití finančních prostředků z rozpočtu Ministerstva práce a sociálních věcí ČR a kvalitu sociálních služeb poskytovaných nestátními neziskovými organizacemi. V jednotlivých kapitolách je charakterizováno pojetí sociálních služeb ve smyslu zákona o sociálních službách, změny, které tento zákon přinesl, financování sociálních služeb z prostředků Ministerstva práce a sociálních věcí ČR a způsoby kontroly kvality a efektivnosti sociálních služeb. Třetí kapitola obsahuje výsledky vlastního dotazníkového šetření v oblasti provádění kontroly využití finančních prostředků od Ministerstva práce a sociálních věcí a kvality poskytovaných služeb
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses