Drobný investor na komoditním trhu zlata a stříbra - Melíšková, Renata; Kollár, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá tematikou obchodování drobného investora na komoditním trhu zlata a stříbra. Obsahuje jednotlivé kroky, které musí drobný investor podniknout, aby byl na tomto trhu úspěšný. Pozornost je také věnován nabídce, poptávce a tvorbě ceny komodit. Důraz je kladen na popis účastníků trhu a jejich chování, možnosti vstupu na obchodní parket, finanční instrumenty i společnosti, které se obchodováním zabývají. Praktická část je zaměřena na konkrétní možnosti investování do těchto komodit
Vedoucí práce: Miroslav Kollár
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Národohospodářská fakulta, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses