Analýza bytového trhu v České republice - Franěk, Pavel (2008)
Ve své práci se zaměřuji na trh s byty, kde analyzuji regulované nájemné a dopady daňové reformy na financování bytů. Teoretická část je zaměřena na definici bytu a rozbor nabídky a poptávky po bytech. Druhá část vyhodnocuje regulované a tržní nájemné v České republice. Ve třetí části jsou zmíněny dopady daňové reformy na hypoteční úvěry, hypoteční zástavní listy a dopad zvýšení daně z přidané hodnoty na trh s byty