Analýza bytového trhu v České republice - Franěk, Pavel; Kollár, Miroslav; Haltman, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Ve své práci se zaměřuji na trh s byty, kde analyzuji regulované nájemné a dopady daňové reformy na financování bytů. Teoretická část je zaměřena na definici bytu a rozbor nabídky a poptávky po bytech. Druhá část vyhodnocuje regulované a tržní nájemné v České republice. Ve třetí části jsou zmíněny dopady daňové reformy na hypoteční úvěry, hypoteční zástavní listy a dopad zvýšení daně z přidané hodnoty na trh s byty
Vedoucí práce: Miroslav Kollár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses