ANALÝZA NAJVÝZNAMNEJŠÍCH SOCIÁLNYCH REFORIEM NA SLOVENSKU OD ROKU 1998 PO SÚČASNOSŤ - Korpeľ, Juraj (2008)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analyzovať priebeh najvýznamnejších sociálnych reforiem v Slovenskej republike – dôchodkovej a zdravotnej reformy. Zameriava sa aj na popis ich vplyvu na štátny rozpočet a obyvateľov Slovenska. Sú tu uvedené nielen názory zástancov, ale aj odporcov jednotlivých reformných krokov. Táto práca poukazuje aj na vývoj verejnej mienky občanov Slovenskej republiky