ANALÝZA NAJVÝZNAMNEJŠÍCH SOCIÁLNYCH REFORIEM NA SLOVENSKU OD ROKU 1998 PO SÚČASNOSŤ - Korpeľ, Juraj; Kapinusová, Jana; Poláková, Olga, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Cieľom tejto bakalárskej práce je analyzovať priebeh najvýznamnejších sociálnych reforiem v Slovenskej republike – dôchodkovej a zdravotnej reformy. Zameriava sa aj na popis ich vplyvu na štátny rozpočet a obyvateľov Slovenska. Sú tu uvedené nielen názory zástancov, ale aj odporcov jednotlivých reformných krokov. Táto práca poukazuje aj na vývoj verejnej mienky občanov Slovenskej republiky
Vedoucí práce: Jana Kapinusová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses