Zavedení eura v České republice v kontextu konkurenceschopnosti - Beneš, Petr (2008)
V mé práci se zaměřím na dekompozici problematiky přistoupení České republiky do jednotného měnového systému. Cílem práce je ukázat a pojmenovat faktory, které mají rozhodující vliv na plynulý a rychlý konvergenční proces ekonomiky k zemím EU-15