Zavedení eura v České republice v kontextu konkurenceschopnosti - Beneš, Petr; Koderová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
V mé práci se zaměřím na dekompozici problematiky přistoupení České republiky do jednotného měnového systému. Cílem práce je ukázat a pojmenovat faktory, které mají rozhodující vliv na plynulý a rychlý konvergenční proces ekonomiky k zemím EU-15
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; euro; konkurenceschopnost; master's theses; euro; competitiveness