Porovnání zdravotních systémů v České republice, na Slovensku a v Maďarsku - Schwartz, Peter; Maaytová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá problematikou zdravotních systémů v České republice, v Slovenské republice a v Maďarské republice v letech 2000 až 2005 z hlediska vývoje financování zdravotnictví, vývoje výdajů a vývoje vybraných demografických ukazatelů, které zobrazují úroveň kvality zdravotní péče a životní úroveň země. Porovnává a popisuje vývoj těchto ukazatelů. Slouží pro utvoření představy o efektivnosti zdravotních systémů jednotlivých zemí
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses