Přeshraniční financování bytových potřeb ve vztahu k finanční stabilitě země - Maule, Marek; Kollár, Miroslav; Janíčko, Martin, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je seznámit čtenáře s definicí pojmu finanční stabilita a nejvýznamnějšími oblastmi, které finanční stabilitu ovlivňují. Zaměříme se na faktory, jakými je finanční stabilita ovlivňována v rámci analyzovaných oblastí. Druhá část práce je zaměřena na přeshraniční financování bytových potřeb jakožto na velmi významnou oblast ovlivňující finanční stabilitu země. Výchozím podkladem k této části je studie týkajících se přeshraničních hypoték vypracována orgány Evropské unie, která je v práci částečně analyzována a aplikována na české podmínky
Vedoucí práce: Miroslav Kollár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses