Hospodaření politických stran v roce 2006 - Krček, Matěj (2008)
Diplomová práce analyzuje výroční finanční zprávy politických stran, majících zastoupení v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky za rok 2006. Vychází především z údajů, které jsou strany každoročně povinné předkládat Poslanecké sněmovně k nahlédnutí. Práce se zaměřuje především na hospodaření stran, především z hlediska příjmů a výdajů, ale okrajově také na majetek a zdroje jeho krytí