Hospodaření politických stran v roce 2006 - Krček, Matěj; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce analyzuje výroční finanční zprávy politických stran, majících zastoupení v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky za rok 2006. Vychází především z údajů, které jsou strany každoročně povinné předkládat Poslanecké sněmovně k nahlédnutí. Práce se zaměřuje především na hospodaření stran, především z hlediska příjmů a výdajů, ale okrajově také na majetek a zdroje jeho krytí
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; účetnictví; diplomové práce; accounting; master's theses