Spekulace s komoditními futures - Ševčík, Václav (2008)
Hlavním posláním práce je seznámení čtenáře se základními pojmy, specifickými znaky a analytickými metodami souvisejícími s obchodováním na trzích komoditních futures. Některé typy analýz jsou rozvedeny v praktických případových studiích