Spekulace s komoditními futures - Ševčík, Václav; Pígl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Hlavním posláním práce je seznámení čtenáře se základními pojmy, specifickými znaky a analytickými metodami souvisejícími s obchodováním na trzích komoditních futures. Některé typy analýz jsou rozvedeny v praktických případových studiích
Vedoucí práce: Jan Pígl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; analýza; futures; bakalářské práce; analysis; futures (finance); bachelor's theses