Analýza a návrh změn marketingové komunikace společnosti Ekokom směrem k občanům - Kuhn, Petr; Johnová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce hodnotí současný stav marketingové komunikace - komunikačních aktivit společnosti Eko-kom a na základě navrženého průzkumu uvádí možné změny i nové aktivity
Vedoucí práce: Radka Johnová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikové informační systémy [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; marketingová komunikace; třídění odpadu; bachelor's theses; marketing; communication in marketing; waste separation