Charakteristika finančního majetku - Erhartová, Jitka (2008)
Práce podává podrobný popis jednotlivých složek finančního majetku a způsobu jeho zobrazení v účetnictví. S ohledem na dnešní dobu je zde dále zmíněn vliv elektronického bankovnictví na zobrazení finančních toků účetní jednotky. Práce je také doplněna průzkumem bankovního trhu s ohledem na náklady, které jsou spojeny s finančními operacemi