Charakteristika finančního majetku - Erhartová, Jitka; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce podává podrobný popis jednotlivých složek finančního majetku a způsobu jeho zobrazení v účetnictví. S ohledem na dnešní dobu je zde dále zmíněn vliv elektronického bankovnictví na zobrazení finančních toků účetní jednotky. Práce je také doplněna průzkumem bankovního trhu s ohledem na náklady, které jsou spojeny s finančními operacemi
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses