Finanční analýza Plzeňského Prazdroje, a. s. - Janoušková, Petra (2008)
Cílem této bakalářské práce je, pomocí finanční analýzy, prozkoumat finanční kondici a zdraví podniku Plzeňský Prazdroj, a. s. v účetních letech 2003 až 2007. Dále je cílem porovnat zjištěné informace a výsledky s jeho hlavními konkurenty