Finanční analýza Plzeňského Prazdroje, a. s. - Janoušková, Petra; Tyll, Ladislav; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této bakalářské práce je, pomocí finanční analýzy, prozkoumat finanční kondici a zdraví podniku Plzeňský Prazdroj, a. s. v účetních letech 2003 až 2007. Dále je cílem porovnat zjištěné informace a výsledky s jeho hlavními konkurenty
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses