Strukturální fondy Evropské unie v programovacím období 2007 - 2013 - Kratochvíl, Petr (2008)
Tata práce se zabývá především strukturálními fondy Evropské unie. Jsou zde popisována především programovací období 2000 - 2006 a 2007 - 2013. Předmětem této práce je především bližší přiblížení těchto období v rámci jejich cílů a jejich jednotlivých operačních programů, srovnání obou období z hlediska České republiky a zhodnocení možnosti čerpání ze strukturálních fondů v novém programovacím období 2007 - 2013