Strukturální fondy Evropské unie v programovacím období 2007 - 2013 - Kratochvíl, Petr; Šmídek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tata práce se zabývá především strukturálními fondy Evropské unie. Jsou zde popisována především programovací období 2000 - 2006 a 2007 - 2013. Předmětem této práce je především bližší přiblížení těchto období v rámci jejich cílů a jejich jednotlivých operačních programů, srovnání obou období z hlediska České republiky a zhodnocení možnosti čerpání ze strukturálních fondů v novém programovacím období 2007 - 2013
Vedoucí práce: Petr Šmídek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses