Finanční analýza podniku Precheza, a.s. - Říhová, Kamila (2008)
Práce je zaměřena na provedení finanční analýzy podniku Precheza, a.s. Po vymezení teorietické části se práce zabývá vlastní finanční analýzou podniku s vloženými komentáři dosažených výsledků. Práce hodnotí ekonomickou situaci podniku za období od 1.1.2001 do 31.12.2006