Finanční analýza podniku Precheza, a.s. - Říhová, Kamila; Mikovcová, Hana, 1959-; Winter, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce je zaměřena na provedení finanční analýzy podniku Precheza, a.s. Po vymezení teorietické části se práce zabývá vlastní finanční analýzou podniku s vloženými komentáři dosažených výsledků. Práce hodnotí ekonomickou situaci podniku za období od 1.1.2001 do 31.12.2006
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses