Daňová asignace jako způsob financování neziskových organizací - Šikut, Milan; Slintáková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Úkolem této práce je objasnit pojem daňová asignace, vysvětlit jaké jsou její výhody a nevýhody a přiblížit čtenáři způsob, jakým daňová asignace funguje. Autor se věnuje především daňové asignaci na Slovensku, ale píše také o tom, jakou má daňová asignace podobu v jiných evropských státech a jak by mohla vypadat, pokud by byla zavedena v České republice
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses