Analýza systému zaměstnaneckých výhod - Horáčková, Andrea (2008)
Hlavním cílem bakalářské práce na téma Analýza systému zaměstnaneckých výhod je především uvedení do problematiky zaměstnaneckých výhod, přiblížení daňové optiky jednotlivých oblastí nepeněžního odměňování a současného poskytování benefitů v České republice. Dílčími cíli jsou teoretický rozbor této oblasti řízení lidských zdrojů, seznámení se systémem zaměstnaneckých výhod v konkrétní společnosti a na závěr představení změn, které nastanou plánovanou reformou daňového systému v roce 2008