Analýza systému zaměstnaneckých výhod - Horáčková, Andrea; Šikýř, Martin, 1974-; Mohelská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hlavním cílem bakalářské práce na téma Analýza systému zaměstnaneckých výhod je především uvedení do problematiky zaměstnaneckých výhod, přiblížení daňové optiky jednotlivých oblastí nepeněžního odměňování a současného poskytování benefitů v České republice. Dílčími cíli jsou teoretický rozbor této oblasti řízení lidských zdrojů, seznámení se systémem zaměstnaneckých výhod v konkrétní společnosti a na závěr představení změn, které nastanou plánovanou reformou daňového systému v roce 2008
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses