Účetní uzávěrka a závěrka - Formanová, Michaela (2008)
Bakalářská práce „Účetní uzávěrka a závěrka“ objasňuje postup závěrečných operací. Věnuje se fázi přípravných prací k účetní závěrce, uzávěrkových operací a sestavování účetní závěrky. Dále podává informace o jejím auditu, schválení a zveřejnění. V praktické části popisuje způsob provádění účetní uzávěrky a závěrky v konkrétní firmě