Účetní uzávěrka a závěrka - Formanová, Michaela; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce „Účetní uzávěrka a závěrka“ objasňuje postup závěrečných operací. Věnuje se fázi přípravných prací k účetní závěrce, uzávěrkových operací a sestavování účetní závěrky. Dále podává informace o jejím auditu, schválení a zveřejnění. V praktické části popisuje způsob provádění účetní uzávěrky a závěrky v konkrétní firmě
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses