Elektronické zadávanie verejných zákaziek - Korpová, Janka (2008)
Práce obsahuje popis základních znaků, princípů a zásad používání veřejných zakázek. Nechybí v ní ani specifikace jednotlivých subjektů procesu zadávání, ani konkretizace jednotlivých druhů veřejných zakázek, rozdělených dle jejich předmětu a předpokládané hodnoty. V práci je přiblížená charakteristika druhů zadávacích řízení s důrazem na nové formy zadávání - dynamický nákupní systém a elektronickou aukci. Dále práce obsahuje seznam atestovaných nástrojů, ktreré lze v procesu elektronického zadávání použít a taky stručné přiblížení předmětu atestace, kterou provádí Ministerstvo vnitra ČR. Práce by měla nastínit inovace, které nový zákon o veřejných zakázkách přináší a vysvětlit jejich používání, které se stane nedělitelnou součástí praxe