Elektronické zadávanie verejných zákaziek - Korpová, Janka; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce obsahuje popis základních znaků, princípů a zásad používání veřejných zakázek. Nechybí v ní ani specifikace jednotlivých subjektů procesu zadávání, ani konkretizace jednotlivých druhů veřejných zakázek, rozdělených dle jejich předmětu a předpokládané hodnoty. V práci je přiblížená charakteristika druhů zadávacích řízení s důrazem na nové formy zadávání - dynamický nákupní systém a elektronickou aukci. Dále práce obsahuje seznam atestovaných nástrojů, ktreré lze v procesu elektronického zadávání použít a taky stručné přiblížení předmětu atestace, kterou provádí Ministerstvo vnitra ČR. Práce by měla nastínit inovace, které nový zákon o veřejných zakázkách přináší a vysvětlit jejich používání, které se stane nedělitelnou součástí praxe
Vedoucí práce: Miroslav Ševčík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses