Procesní modely jako nástroj řízení - Vilím, Tomáš; Chlapek, Dušan; Hausmann, Oto; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce artikuluje principy reengineeringu (BPR) a popisuje okolnosti, za kterých byl poprvé koncept reengineeringu formulován. V reakci na kritiky reengineeringu následně vzniká samotný koncept procesního řízení. Práce charakterizuje procesně řízený podnik a následně procesně řízený podnik popisuje formalizovaně – pomocí modelu. Práce předkládá stručný pohled na to, jak dnes vypadá koncept procesního řízení
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; procesní management; reengineering; diplomové práce; process management; reengineering (management); master's theses